محدوده ی استخاره در ازدواج
بسم الله الرحمن الرحیم
بازدید کننده ی بزرگوار! جهت مطالعه ی بهتر و کامتر مطالب این وبلاگ می توانید به وب سایت :::هم اندیشی دینی::: مراجعه بفرمایید.
خاطره ای جالب از یک دوست
امروز یکی از دوستان نقل میکرد:
جوانی بود که به صورت افراطی و غیر معقول مقید به استخاره بود. حتی برای آب خوردن هم استخاره میکرد. عقل و منطق و مشاوره را هم قبول نداشت.
حالا داستان ازدواج این جوان را هم بشنویم: جوان 26 ساله تصمیم گرفت دختر خانمی را به همسری انتخاب کند. استخاره خوب آمده بود و خانوادهی دختر هم کاملا راضی بودند.
هر چه اطرافیان گفتند این دختر به دردت نمیخورد، اهمیتی نمیداد و حتی حاظر نبود به حرفهای آنها گوش بدهد.
جوان 26 ساله با دختر خانم 15 ساله زندگی را شروع کردند. جوان، همسر میخواست و دختر، همبازی! هر وقت وارد خانه میشد همسرش را یا در حال تماشای برنامه کودک میدید و یا مشغول عروسک بازی. بعد از تمام شدن این دو کار هم میرفت حیاط مشغول لی لی بازی میشد.
جوان ساده لوح وقتی فهمید چه اشتباه بزرگی کرده سراغ دوستان رفت تا با آنها مشورت کند. دوستانش هم تنها راه نجاتش را در طلاق میدیدند. خلاصه با توافق خانوادهی دختر طلاق گرفتند و حتی مادر خانم از جوان معذرت خواهی کرد و برای جبران این شکست، دختر خوبی را در فامیل معرفی کرد.
جوان که سرش به سنگ خورده بود، استخاره را کنار گذاشت و با تحقیق و مشورت پذیرفت که با دختر خانم ازدواج کند.
روز عروسی که روی عروس و دامام نقل میریختند. عروس خانم دستم را گرفت و یواشکی گفت: فلانی ببین کی داره نقلها رو جمع میکنه؟! نگاه کردم دیدم همسر سابقم قاطی بچهها داره نقل جمع میکنه!!!
نکته
استخاره به معنای بسته شدن راه عقل و مشورت نیست. استخاره برای رفع تحیر است. یعنی در تصمیم گیری های زندگی وقتی با فکر و مشورت به جایی نمی رسید می توانید به عنون اخرین راه متوسل به استخاره شوید.