وبلاگ هــم انــدیشـی دینــی

صفحه اصلی عناوین مطالب تماس با من قالب وبلاگ Feed

آیین زندگی / عیوب همسر خود را فاش نکنیم

 بسم الله الرحمن الرحیم

بازدید کننده ی بزرگوار! جهت مطالعه ی بهتر و کامتر مطالب این وبلاگ می توانید به وب سایت :::هم اندیشی دینی::: مراجعه بفرمایید.

عیوب همسر خود را فاش نکنیم.

فراموش نکنید که همسر شما آبرو و افتخار شماست. هر قدر که شخصیت او نزد دیگران محترم باشد در حقیقت خود شما محترم خواهید بود و هر اندازه که شخصیت او نزد دیگران خرد شود به همان نسبت شما از احترام می­افتید. وقتی دیگران از عیوب همسرتان و نیز از مشکلات خانوادگی شما مطّلع شوند، به شما به دید ترحم می­نگرند که خود در آینده برای شما زجر اور خواهد بود. 

به همین دلیل سعی کنید تا جایی که شده مشکلات خانوادگی و عیوب همسرتان را نزد دیگران و حتی والدین خود بازگو نکرده و با سعه­ی صد و نیز مشورت با مشاوری امین و با تجربه، مشکلات زندگی خود را پشت سر بگذارید.

یکی از عرصه­هایی که می­تواند موجب بازگو کردن مشکلات زندگی باشد، درد دل­های دیگران است. ممکن است در جمع دوستان یا اقوامی که نشسته­اید هر یک زبان به گلایه باز کرده و مشکلات خانوادگی و عیوب همسرشان را بازگو کنند. در این صورت شما مراقب باشید که درگیر غیبت نشده و مشکلات خود را کتمان کنید. هر چند که چنین مجالسی به فی نفسه مجلس غیبت و اگر حاضرین در مجلس همسر آن شخص را می­شناسند اجازه ندارند بدون جهت عیوب همسر او را بشنوند.

ممکن است در برهه­­ی خاصی از زندگی، با همسرتان اختلاف نظر پیدا کرده و برای مدّت کوتاهی از یکدیگر جدا شده­اید. در این صورت که فشار روانی شدیدی بر دوش شماست ممکن است برای تخلیه­ی این فشار به افشاگری روی آورده و عیوب همسرتان را با خانواده و هر کس دیگری که در جریان اصل مشکل شماست بازگو نمایید. در این صورت برخی از نزدیکان که قصد خدمت به شما را دارند در اطراف شما جمع شده و به خود جرأت می­دهند در زندگی شما دخالت کرده و در مورد شما تصمیم گیری نمایند. آنها به راحتی مشکلات زندگی شما را چندین برابر سنگین­تر از آنچه هست جلوه می­دهند و سعی در مبرّی کردن شما از هر گونه عیب و سرتاپا مقصر نشان دادن همسرتان هستند. چنین افرادی به جای آنکه واقع نگر باشند و سعی کنند شما را به زندگی خود علاقمند تر کنند و در عین حال با دقت در مسائل زندگی شما راه­کارهای مناسبی برای تعامل بهتر با همسر و حل مشکلات زندگی به شما توصیه کنند، در تنور مشکلات شما می­دمند و آتش زندگی شما را شعله­ورتر می­کنند. لذا بهترین کار در برابر این امور کتمان مشکلات زندگی از دید دین افراد و مشورت با یکی از نزدیکان امین و در عین حال با تجربه است.

یکی دیگر از ضررهای افشای عیب همسر، این است که اگر او با خبر شود که نزد بستگان شما آبرویش ریخته شده، دیگر حاضر نیست که به راحتی با بستگان شما رفت و امد داشته باشد. او سعی دارد به بهانه­های مختلف از رفت و آمد با آنها سرباز زند و با آنها قطع رابطه کند. اگر می­بیند که مثلا همسرتان می­گوید: «از مادر شما متنفرم و او را دوست ندارم!»، «این چه خانواده­ای است که توداری!»، چه بسا علت این حرف خود شما هستید که به راحتی آبروی او را نزد آنها ریخته­اید. و او با این الفاظ در صدد بیان این مطلب است که خانواده­ی شما هم شخصیت چندان نرمالی ندارند.     

ذکر چند نکته:

1. با توجه به این که کشاندن قهر و آشتی­های میان زن و شوهر، تبعات سنگینی می­تواند داشته باشد و موجب می­شود تا دیگران در زندگی شما وارد شده و آبروی خانواده­ی شما ریخته شود سعی کنید به هیچ وجه برای حل مشکلات زندگی، از چنین کاری استفاده نکنید. هر چند که رها کردن مشکل به حال خود هم کار صحیحی نیست. باید با مرور خاطرات گذشته و نیز مشورت با کارشناس متخصص، بهترین راه­کار برای ادامه­ی زندگی را بدست آورید و سعی کنید با استفاده از تجربیات تلخ گذشته مشکلات زندگی خود را کشف و از بین ببرید.

 2. امام صادق (علیه­السلام) می­فرمایند: کسی که عیبی از عیوب مؤمنی را بپوشاند آن هم عیبی که از افشای آن در هراس است، خداوند متعال هفتاد عیب از عیوب دنیا و آخرت را خواهد پوشاند

3. وقتی همسرتان می­بیند که می­توانستید آبروی او را ببرید اما چنین نکردید، به صداقت شما اطمینان پیدا کرده و محبتش در حق شما فزایش پیدا می­کند.      

 



[ شنبه 90/4/18 ] [ 4:56 عصر ] [ احمد نباتی ] [ نظر ]

درباره وبلاگ



ای برادر ! پشتیبان «ولی فقیه» باش، اما پیشاپیش «ولی فقیه» بایست و تیرهای زهر آگین دشمن را که به سوی او روانه می شوند به جان خریدار شو ... تنها عافیت طلبان دنیا دوست هستند که عوام فریبانه از «ولایت» و «ولایت مداری» دم میزنند، اما در هنگامه ی فتنه ها و امتحان های سخت، پشت سر ولی فقیه سنگر می گیرند، تا دنیای خود را در خطر نبینند .

پیوندهای روزانه

سایت هم اندیشی دینی
منبــــر مکتــوب
سلمان علی (سیاسی)
طلبه پاسخگـــــو
تبدیل سال شمسی به قمری ومیلادی
سایت خبرگزاری فارس
سایت خبری رجا نیوز
سایت خبری جهان نیوز

آرشیو ماهانه

علوم قرآنـــی
نکتــه های قرآنــی
معصومین (علیهم السلام)
امیرالمؤمنین (علیه السلام)
حضرت زهرا (سلام الله علیها)
امام حسین (علیه السلام)
امام زمان (ارواحنا له الفداه)
حضرت اباالفضل (علیه السلام)
حضرت معصومه (سلام الله علیها)
نمـــــــــــــاز (راه کارها و موانع)
سلسله مباحثی پیرامون رجعت
تفسیر خطبه 222 نهج البلاغه
تفسیر خطبه 223 نهج البلاغه
ادعیه و اذکار مختلف
اخلاقی *1*
اجتمــــاعـی *1*
سیاسی
سیاسی ـ فتنــــه
راه و رسـم خواستگاری و ازدواج *1*
راه و رسـم خواستگاری و ازدواج *2*
اصـــول زنــدگــی زناشویــی *1*
اصـــول زنــدگــی زناشویــی *2*
اصـــول زنــدگــی زناشویــی *3*
اصـــول زنــدگــی زناشویــی *4*
پاسخگویی به سؤالات خانوادگی
راه نجات از عشق به جنس مخالف
پاسخگویی به سؤالات اعتقادی *1*
پاسخگویی به سؤالات اعتقادی *2*
پاسخگویی به سؤالات جوانان *1*
پاسخگویی به سؤالات جوانان *2*
پاسخگویی به سؤالات جوانان *3*
پاسخگویی به سؤالات جوانان *4*
پاسخگویی به سؤالات جوانان *5*
تربیت دینی کودک *1*
تربیت دینی کودک *2*
تربیت دینی کودک *3*
تحلیلی بر برائت از جبت و طاغوت
سلسله درس هایی از معاد *1*
سلسله درس هایی از معاد *2*
سلسله درس هایی از معاد *3*
سلسله درس هایی از معاد *4*
سلسله درسهایی از کربـــلا *2*
سخنرانی کوتـاه (عمومی و دبستانی)
دانلود کتابهای مدیر وبلاگ
لطیفه، معما و مطالب خواندنی
آیین همسرداری
مناسبتهای ویژه
متفرقه
سوره کهف 1
تفسیر جامعه کبیره 2

پیوندها

شیعه در روایات اهل سنت
آیین شکوفایی / راهکارهای عملی در تربیت دینی کودک
کتاب پیوند جوان با نماز
دفاع از شیعه در روایات اهل سنت. مقدمه آیت الله خزعلی
پیوند جوان با نماز (ویرایش جدید)
آشیانه مهر (اصول و کلیدهایی از زندگی زناشویی)
سایت هم اندیشی دینی
کتاب چشمه هدایت (چیرامون امام هادی)
میزان تشیع (برسی سند زیارت عاشورا)
قالب پارسی بلاگ|قالب وبلاگ مدافعان حرم پارسی بلاگ
تور هند|لینک بیلدینگ
قیمت کرکره برقی پارکینگ|طراحی جواهر
خرید سامانه پیامک

سایت آوازک

جا لیوانی ماشین|شلف دکوری
رزرو هتل|بلوم
|فیلم
درگاه پرداخت واسط|هتل بندرعباس
هتل کیش
عکس جدید

دیگر امکانات


بازدید امروز: 86
بازدید دیروز: 231
کل بازدیدها: 2366327

طراح قالب: آوازک

[ طراح قالب: آوازک ]
[ طراح قالب : آوازک | Theme By : Avazak.ir ]