کربلا و دین داران عافیت طلب
بسم الله الرحمن الرحیم
بازدید کننده ی بزرگوار! جهت مطالعه ی بهتر و کامتر مطالب این وبلاگ می توانید به وب سایت :::هم اندیشی دینی::: مراجعه بفرمایید
سلسله درسهایی از کربلا (13)
کربلا و رسوایی دین داران عافیت طلب!
نهضت امام حسین (علیهالسلام) نه تنها مهر رسوایی را بر پیشانی حاکمان اموی زد، بلکه یک کار بزرگ دیگری هم انجام داد. آن کار این است که مهر رسوایی را به پیشانی مدعیان دینداری زد که در شرایط سخت، به امام خود پشت کرده و او را یاری نمیکنند، تا برای همیشه راه دینداران عافیت طلب از مؤمنان راستین جدا شود و نتوانند با حیله و تزویر خود را در جبههی مؤمنین راستین واردکنند و دینداری خود را به رخ آنان بکشند.
گاهی اوقات در توصیف افراد و در تبیین حقانیت آنها میزان سالهایی که در راه انقلاب در زندان بوده بر میشمارند و در مقام شمارش محاسن سابق او برمیآیند. این کار خوب است اما در مقام تصمیم گیری نهایی باید حال افراد را هم مورد توجه قرار داد. اگر در حال حاضر هم مدافع و پشتیبان ولایت هستند، گذشتهی آنها مفید و قابل شمارش است، اما اگر متکبرانه پشت به ولایت کرده و راه دیگری را اتخاذ کردهاند، سخن از خدمات گذشتهی آنها به میان آوردن کاری عبث و بیهوده است.
نمونهی بارز این رفتار شخصی چون زبیر است که در دفاع از پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآله) 25 زخم برداشت، اما بعدها با پشت کردن به ولایت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) زحمات چندین سالهی خود را به هدر داد و خود را در جهنم اعمال خود جای داد.
پیام کربلا به همهی مردم این بود که به دیندارانی که در شرایط سخت روزگار به امام و ولی خود پشت میکنند و دست از حمایت او بر میدارند، دست مسلمانی ندهید و از آنها دوری گزینید. اگر کسی کربلایی شد نه تنها پشت کردن به ولی در هنگام سختیها را نشانهی سیاستمداری نمیبیند، بلکه آن را رسوایی دنیا و آخرت و نشان از بیدینی میبیند.
«««مطلب قبلی مطلب اوّل مطلب بعدی»»»