فتنه (4) عوامل ایجاد فتنه اجتماعی
بازدید کننده ی بزرگوار! جهت مطالعه ی بهتر و کامتر مطالب این وبلاگ می توانید به وب سایت :::هم اندیشی دینی::: مراجعه بفرمایید.
… ادامه از مطلب قبلی.
بسم الله الرحمن الرحیم
* گام دوم: این بدعت گذاران در گام دوم برای این که بتوانند دین را از صحنهی فردی هم کنار بزنند و جامعه را از عطر خوش دین تهی کنند، هجمهی سنگینی را علیه احکام فقهی و عملی اسلام آغاز کردند. آنها از پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهواله) و دیگر معصومین (علیهمالسلام) شروع کرده و اسوه بودن آنها را با زبانهای مختلف زیر سؤال بردند. سپس وحی را خدشه دار کرده و قرآن را هم به انحاء مختلف زیر سؤال بردند. در نهایت تبعیت از دین را افیون ملتها و سبب عقب ماندگی جامعهی مسلمین دانستند.
نفی اسوه بودن معصومین (علیهمالسلام) :
گفتار و رفتار فاطمه نمیتواند الگوی زنان ما باشد! (عبد الکریم سروش، مجلهی زنان، ش59، دی ماه 1378)
معصومین فقط در کلیات و اصول اسوه هستند نه در فروع و جزئیات. (محسن کدیور، ماهانهی کیان، بهمن ماه 1377)
ائمهی معصومین در بعد ظاهری و حکومت از خطا مصون نیستند! (عبد الکریم سروش، نشریهی کیان، شمارهی 44)
تفکر شیعی موجب انحطاط مملکت و مانع دمکراسی است. (غلامرضا سالار بهزادی، روزنامهی صبح امروز، ص8 ، 23/08/78)
نا کار آمد جلوه دادن احکام فقهی اسلام و عدم لزوم تبعیت از آن:
فتاوای فقیهان فقط برای خودشان حجّیت دارد! (محمد مجتهد شبستری، مجلهی بعثت، ش935، ص1و7، 03/06/77)
قوانین شرعی در مورد زنان ظالمانه است! (مهر انگیز کار، روزنامهی آزادگان، 07/11/78)
ایجاد خدشه در وحی:
وحی برای نسلهای بعد از پیامبر قابل فهم نیست چون کدهای مشترک زبانی به مرور زمان از بین میرود علامه بر اینکه وحی زبانی ناقص است! (احمد نراقی، هفته نامهی آبان، ش59، ص4، 11/10/77)
زیر سؤال بردن قرآن کریم:
اینکه آیا منظور از وحی همین قرآن است جای بحث دارد؟! و اینکه آیا در کتاب تحریفی حاصل نشده جای بحث است؟! آیا در طول زمان قرآن کم و زیاد نشده است؟! (یوسفی اشکوری، هفته نامهی پیام هاجر، ش29)
قرآن قابل نقد است! (حبیب الله پیمان، هفته نامهی هاجر، 13/09/78)
قرآن، قابل نقد عقلی و تجربی است! (حبیب الله پیمان، هفته نامهی هاجر، ص6، 23/09/78)
قصهی حضرت یوسف در قرآن کریم و مقاومت او در برابر زلیخا محال است درست باشد. (ح ـ م، تبریز، روزنامهی صبح امروز، خرداد ماه 1378)
قوانین شرعی در قرآن در مورد زنان ظالمانه است! (مهر انگیز کار، روزنامهی عصر آزادگان، 07/11/78)
معرفی دین به عنوان عامل عقب ماندگی ملتها :
دین نه تنها افیون تودهها علاوه بر آن افیون حکومتهاست، زیرا هم باعث فریب مردم میشود و هم فریب حکومتها! (هاشم آغاجری، کیهان، 29/05/79)
* گام سوم: دجالهای زمان در گام سوم بعد از تهی کردن جامعه از اعتقادات دینی، در صدد گرفتن تنها سلاح دفاعی مسلمین ـ که همان فرهنگ جهاد و شهادت و روحیهی ظلم ستیزی و تن به مذلت ندادن است ـ بر آمدند. برای این کار ابتدا از سیرهی پیامبر اکرم (صلّیاللهعلیهوآله) و دیگر معصومین (علیهمالسلام) شروع کرده و با معیوب دانستن آن، فرهنگ ظلم ستیزی و جهاد و شهادت را مورد هجمهی سنگین خود قرار دادند.
زیر سؤال بردن فرهنگ ظلم ستیزی اهل بیت (علیهمالسلام).
اگر در جنگهای احد ـ خندق ـ بدر ـ صفین ـ پیامبر و امیرالمؤمنین کفار را نمیکشتند واقعهی کربلا به وجود نمیآمد! (روزنامهی همشهری، 31/02/1378)
با قیام امام حسین در آغاز سال 61 هجری امید برای اصلاح سامان سیاسی جامعه در سطح کلان آن نیز بر باد رفت! (روزنامهی بهار، شمارهی صفر، 19/02/79)
معاویه گفته بود امام حسین را نکشید و یزید هم فرمان کتبی مبنی بر کشتن حسین نداده بود و در تاریخ هم هیچ سندی وجود ندارد که یزید فرمان قتل امام حسین را داده باشد! (لطف الله میثمی، هفته نامهی هاجر، ص12، 23/01/79)
جهاد در جایی معنی دارد که مجاهد مطمئن باشد پیروز میشود وگرنه چنین جهادی بیمعناست! (محمد تقی فاضل میبدی، روزنامهی نشاط، اردیبهشت ماه 1378)
مذموم شمردن فرهنگ جهاد و شهادت.
فرهنگ شهادت خشونت آفرین است! (عبد الکریم سروش، روزنامهی نشاط، ص6، 12/03/78)
هر گونه خشونتی از ساحت مقدّس پیامبر اسلام به دور است! (عباس سلیمانی، روزنامهی خرداد، ص6، 07/07/78)
تقبیح روحیهی ظلم ستیزی ملّت غیور ایران.
امروز دیگر ملت ایران رابطه با امریکا را رابطهی گرگ و میش نمیداند! (روزنامهی جهان اسلام، ص2، 31/01/78)
اشغال لانهی جاسوسی امری عبث بود و زیانهای جبران ناپذیری برای مردم ایران به بار آورد! (ابراهیم یزدی، هفته نامهی آبان، ش49، ص6)
ایران باید از مواضع خود در مورد فلسطین عقب نشینی کند! (پرویز ورجاوند)
مخالفت با اسرائیل مبنای فقهی و حقوقی ندارد ـ زیرا اسرائیل اهل بغی نیست و کیان اسلام را هم به خطر نینداخته تا به این بهانه با او مبارزه کنیم ـ امروزه مسلمانان در اسرائیل به راحتی زندگی میکنند و اسرائیل هم با آنها جنگ ندارد! (محمد جعفر هرندی، هفته نامهی آبان، ش120، ص7، 20/01/79)
ادامه دارد . . .