وبلاگ هــم انــدیشـی دینــی

صفحه اصلی عناوین مطالب تماس با من قالب وبلاگ Feed

کیفیت قرائت زیارت عاشورا

بسم الله الرحمن الرحیم

در رابطه با کیفیت قرائت «زیارت عاشورا» و «نماز زیارت»، سخنان مختلفی گفته شده است. از آیت الله العظمی مرحوم سید محمد کاظم یزدی (صاحب عرو? الوثقی) حکایت شده است که زائر باید به محل مرتفعی برود و ابتدا یک زیارت از زیارت­ های حضرت امیرالمؤمنین (علیه­ السلام) را بخواند، بعد از آن، سلامی مختصر به حضرت سید الشهداء (علیه­ السلام) بدهد و سپس قاتلان او را لعن کند. آن­گاه دو رکعت نماز زیارت بخواند و بعد صد تکبیر بگوید. سپس زیارت عاشورا را تا پایان آن و همراه با صد لعن و صد سلام قرائت کند و به دنبالش، دو رکعت نماز به جا آورد.

و نیز از مرحوم آیت­ الله العظمی حائری (مؤسس حوزه­ ی علمیه­ ی قم) روش قرائتی نقل شده که تنها تفاوت آن با راه قبل، عدم اشاره به زیارت امیرالمؤمنین (علیه­ السلام) و صد مرتبه تکبیر است.

لازم به ذکر است که چنین دستورهایی در مقام بیان کیفیت تام و تمام زیارت عاشورا، به ویژه در روز عاشورا است. بنابراین کسانی که مایل به انجام چنین دستورهایی نیستند، و فرصت کافی برای انجام آن را ندارند، می ­توانند به فراخور حال خود، از فیض زیارت عاشورا بهره­ مند شوند.  



[ شنبه 93/8/10 ] [ 10:39 صبح ] [ احمد نباتی ] [ نظر ]

سؤالات مسابقه ی بزرگ کتاب خوانی غدیرخم

بسم الله الرحمن الرحیم

سؤالات مسابقه ی بزرگ کتاب­ خوانی غدیر

کتاب «دفاع از شیعه در روایات اهل­ سنت»

توجه: این سؤالات صرفا با توجه به مطالب مطرح شده در این کتاب طراحی شده است، لذا در پاسخ به سؤالات، به اطلاعات عمومی و دانسته ­ های قبلی خود اکتفا نکنید. همچنین سؤالات را با دقت و با در نظر گرفتن تمام مطالب کتاب، پاسخ دهید.

پاسخ­ نامه­ هایی که فاقد مهر و شماره می­ باشند، فاقد اعتبار هستند.

در ضمن این سؤالات مخصوص ارگان ها و مؤسساتی است که از این کتاب مسابقه برگزار کرده اند. 

1)     کدامیک از موارد زیر نادرست است.

الف: پیامبر اکرم (صلی­ الله ­علیه ­و آله) در روز غدیرخم نماز ظهر و عصر را به دنبال هم اقامه فرمود.

ب: پیامبر اکرم (صلی­ الله­ علیه­ و آله) در روز غدیرخم، نماز مغرب و عشا را به دنبال هم اقامه فرمود.

ج: پیامبر اکرم (صلی­ الله ­علیه ­و آله) در روز غدیرخم، هیچ نمازی را به دنبال نماز دیگر نخواند.

د:  موارد الف و ب. 

ادامه ی مطلب»» 



[ چهارشنبه 93/6/19 ] [ 4:53 عصر ] [ احمد نباتی ] [ نظر ]

مجموعه آداب مهمانی و مهمان نوازی در اسلام

بسم الله الرحمن الرحیم

آداب مهمان نوازی در روایات

لذت کریمان  

امیرالمؤمنین (علیه­ السلام) می فرماید: لذت کریمان در اطعام طعام است و لذت انسان های لئیم و فرومایه در خوردن غذا است.

«لذة الکرام فی الإطعام و لذة اللئام فی الطعام».[1]  

برکت های مهمان 

پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) می فرماید: «وقتی مهمان وارد خانه ای می شود، به همراه او، رزقش هم از آسمان فرو می آید. وقتی مشغول غذا خوردن شد، خداوند متعال، گناهان اهل خانه را می بخشد».   

«إِنَّ الضَّیْفَ إِذَا جَاءَ فَنَزَلَ بِالْقَوْمِ جَاءَ بِرِزْقِهِ مَعَهُ مِنَ السَّمَاءِ فَإِذَا أَکَلَ غَفَرَ اللَّهُ لَهُمْ بِنُزُولِهِ عَلَیْهِمْ».[2]

ادامه مطلب»»»



[ چهارشنبه 93/4/11 ] [ 7:19 عصر ] [ احمد نباتی ] [ نظر ]

حکایتی زیبا از امام سجاد و مرد بلخی

بسم الله الرحمن الرحیم

حکایتی زیبا از امام سجاد (علیه السلام) و مرد بلخی

مردی از بزرگان بلاد بلخ، بیشتر سال ها خان? خدا را زیارت می کرد و سپس به زیارت پیامبر قبر پیامبر اکرم می رفت. او هر بار که به مدینه مشرف می شد، خدمت امام زین العابدین می رفت و ضمن زیارت ایشان، هدایایی هم خدمت آن حضرت تقدیم می نمود. سپس احکام دینی خود را از امامم فرا می آموخت و به دیار خود باز می گشت.

أَنَّ رَجُلًا مُؤْمِناً مِنْ أَکَابِرِ بِلَادِ بَلْخٍ کَانَ یَحُجُّ الْبَیْتَ وَ یَزُورُ النَّبِیَّ فِی أَکْثَرِ الْأَعْوَامِ وَ کَانَ یَأْتِی عَلِیَّ بْنَ الْحُسَیْنِ ع وَ یَزُورُهُ وَ یَحْمِلُ إِلَیْهِ الْهَدَایَا وَ التُّحَفَ وَ یَأْخُذُ مَصَالِحَ دِینِهِ مِنْهُ ثُمَّ یَرْجِعُ إِلَى بِلَادِهِ

ادامه مطلب»»»



[ دوشنبه 93/3/26 ] [ 5:56 عصر ] [ احمد نباتی ] [ نظر ]

نماز میت به سبک چوپان!

بسم الله الرحمن الرحیم

مردی به همراه پدرش به مسافرت رفته بود که در دیار غربت، پدرش از دنیا رفت. در همان جا، به دنبال کسی می گشت تا برای پدرش نماز میت بخواند و او را دفن کند. چوپانی در آن حوالی بود و از او پرسید: «چه کسی برای مرده های شما نماز میت می خواند؟».

چوپان گفت: «ما کسی را برای این کار نداریم».

نماز میت چوپان


مرد گفت: «پس چگونه اموات خود را دفن می کنید؟»

چوپان گفت: «خودم نماز آن ها را می خوانم.

چوپان جلو آمد و مقابل جنازه ایستاد.مرد گفت: «خوب لطف کن نماز پدر مرا هم بخوان!»

مرد دید چوپان یکی دو کلمه زمزمه کرد و گفت: «نمازش تمام شد!»

ادامه ی مطلب»»»



[ شنبه 93/2/27 ] [ 5:40 عصر ] [ احمد نباتی ] [ نظر ]

احکام اعتکاف

بسم الله الرحمن الرحیم

احکام اعتکاف:

اعتکاف، یکی از عبادت های مستحبی است که انسان را در خروج از کثرت و شیفتگی های دنیوی، و ورود به عالم وحدت و بی اعتنایی به دنیا کمک می کند.

این عبادت، شرایطی دارد که بیان می شود:

الف) نیت کند به مدت سه روز تمام در مسجد بماند. (به عبارت دیگر، معتکف باید نیت کند از اذان صبح روز اول تا اذان مغرب روز سوم در مسجد باشد و بدون جهت از مسجد خارج نشود)


1. خروج از مسجد، تنها در این شرایط جایز است:

ادامه مطلب>>> 



[ دوشنبه 93/2/22 ] [ 12:2 عصر ] [ احمد نباتی ] [ نظر ]

آیا حج مستحی بهتر است یا کمک به نیازمندان؟!

ابِی جَعْفَرٍ (علیه السلام) قَالَ: وَ اللَّهِ لَأَنْ أَحُجَّ حَجَّةً أَحَبُّ إِلَیَّ مِنْ أَنْ أُعْتِقَ رَقَبَةً وَ رَقَبَةً وَ رَقَبَةً وَ مِثْلَهَا وَ مِثْلَهَا حَتَّى بَلَغَ عَشْراً وَ مِثْلَهَا وَ مِثْلَهَا حَتَّى بَلَغَ السَّبْعِینَ وَ لَأَنْ أَعُولَ‏ أَهْلَ‏ بَیْتٍ‏ مِنَ الْمُسْلِمِینَ‏ أَسُدَّ جَوْعَتَهُمْ وَ أَکْسُوَ عَوْرَتَهُمْ فَأَکُفَّ وُجُوهَهُمْ عَنِ النَّاسِ أَحَبُّ إِلَیَّ مِنْ أَنْ أَحُجَّ حَجَّةً وَ حَجَّةً وَ حَجَّةً وَ مِثْلَهَا وَ مِثْلَهَا حَتَّى بَلَغَ عَشْراً وَ مِثْلَهَا وَ مِثْلَهَا حَتَّى بَلَغَ السَّبْعِینَ.

کمک به برادران دینی امام محمدباقر (علیه السلام) می فرماید: به خدا سوگند اگر یک حج مستحبی انجام دهم برایم بهتر از آن است که یک بنده و یک بنده و یک بنده آزاد کنم. ...   

بقیه در ادامه مطلب  



[ دوشنبه 93/2/8 ] [ 9:20 صبح ] [ احمد نباتی ] [ نظر ]

روایتی بسیار زییا در فضیلت حضرت زهرا (سلام الله علیها)

بسم الله الرحمن الرحیم

قَالَ جَابِرٌ لِأَبِی جَعْفَرٍ (علیه ­السلام) جُعِلْتُ فِدَاکَ یَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ حَدِّثْنِی بِحَدِیثٍ فِی فَضْلِ جَدَّتِکَ فَاطِمَةَ إِذَا أَنَا حَدَّثْتُ بِهِ الشِّیعَةَ فَرِحُوا بِذَلِکَ.

جابر به امام باقر (علیه ­السلام) عرض کرد: فدای شما شوم ای فرزند رسول خدا! حدیثی در فضیلت مادرتان فاطمه بفرمایید که وقتی آن را برای شیعیان تعریف کردم خوشحال شوند.

قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ (علیه­ السلام) حَدَّثَنِی أَبِی عَنْ جَدِّی عَنْ رَسُولِ اللَّهِ (صلی­ الله­ علیه­ و آله) قَالَ

امام باقر (علیه السلام) فرمود: پدرم از جدم و او هم از رسول خدا (صلی الله علیه و آله) چنین روایت کرد:

إِذَا کَانَ یَوْمُ الْقِیَامَةِ نُصِبَ لِلْأَنْبِیَاءِ وَ الرُّسُلِ مَنَابِرُ مِنْ نُورٍ فَیَکُونُ مِنْبَرِی أَعْلَى مَنَابِرِهِمْ یَوْمَ الْقِیَامَةِ ثُمَّ یَقُولُ اللَّهُ یَا مُحَمَّدُ اخْطُبْ فَأَخْطُبُ بِخُطْبَةٍ لَمْ یَسْمَعْ أَحَدٌ مِنَ الْأَنْبِیَاءِ وَ الرُّسُلِ بِمِثْلِهَا

وقتی که روز قیامت فرا رسد، برای انبیاء و رسل منبرهایی از نور نصب می شود و منبر من بالاتر از هم? منبرها قرار دارد. آن گاه خداوند می فرماید: ای محمد! خطبه بخوان. آن جا خطبه ای می خوانم که احدی از انبیاء نشنیده باشد.

ثُمَّ یُنْصَبُ لِلْأَوْصِیَاءِ مَنَابِرُ مِنْ نُورٍ وَ یُنْصَبُ لِوَصِیِّی عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ فِی أَوْسَاطِهِمْ مِنْبَرٌ مِنْ نُورٍ فَیَکُونُ مِنْبَرُهُ أَعْلَى مَنَابِرِهِمْ ثُمَّ یَقُولُ اللَّهُ یَا عَلِیُّ اخْطُبْ فَیَخْطُبُ بِخُطْبَةٍ لَمْ یَسْمَعْ أَحَدٌ مِنَ الْأَوْصِیَاءِ بِمِثْلِهَا

آن گاه منبرهایی از نور، برای اوصیاء نصب می کنند و منبر جداگانه ای از نور، بالاتر از منبر تمام اوصیاء، برای برادرم علی بن ابی طالب نصب می کنند. آن گاه خداوند می فرماید: ای علی خطبه بخوان و علی هم خطبه ای می خواند که احدی از اوصیاء نشنیده باشد.

ثُمَّ یُنْصَبُ لِأَوْلَادِ الْأَنْبِیَاءِ وَ الْمُرْسَلِینَ مَنَابِرُ مِنْ نُورٍ فَیَکُونُ لِابْنَیَّ وَ سِبْطَیَّ وَ رَیْحَانَتَیَّ أَیَّامَ حَیَاتِی مِنْبَرٌ مِنْ نُورٍ ثُمَّ یُقَالُ لَهُمَا اخْطُبَا فَیَخْطُبَانِ بِخُطْبَتَیْنِ لَمْ یَسْمَعْ أَحَدٌ مِنْ أَوْلَادِ الْأَنْبِیَاءِ وَ الْمُرْسَلِینَ بِمِثْلِهِمَا

سپس برای فرزندان انبیاء مرسلین منبرهایی از نور قرار می دهند و برای دو فرزندم و دلبندانم حسن و حسین هم منبری نورانی نصب می کنند. سپس به آن ها گفته می شود: خطبه بخوانید و آن ها هم مطالبی را می گویند که احدی از فرزندان انبیاء و مرسلین نشنیده باشد.

ثُمَّ یُنَادِی الْمُنَادِی وَ هُوَ جَبْرَئِیلُ (علیه­ السلام) أَیْنَ فَاطِمَةُ بِنْتُ مُحَمَّدٍ أَیْنَ خَدِیجَةُ بِنْتُ خُوَیْلِدٍ أَیْنَ مَرْیَمُ بِنْتُ عِمْرَانَ أَیْنَ آسِیَةُ بِنْتُ مُزَاحِمٍ أَیْنَ أُمُّ کُلْثُومٍ أُمُّ یَحْیَى بْنِ زَکَرِیَّا فَیَقُمْنَ

آن گاه منادی ـ که همان جبرئیل است ـ ندا می دهد: «فاطمه دختر محمد» کجاست؟! «خدیجه دختر خویلد»، «مریم دختر عمران»، «آسیه دختر مُزاحم» و «ام کلثوم مادر یحیی» کجا هستند؟! آن ها از جا بلند می شوند.

فَیَقُولُ اللَّهُ تَبَارَکَ وَ تَعَالَى یَا أَهْلَ الْجَمْعِ لِمَنِ الْکَرَمُ الْیَوْمَ فَیَقُولُ مُحَمَّدٌ وَ عَلِیٌّ وَ الْحَسَنُ وَ الْحُسَیْنُ لِلَّهِ الْوَاحِدِ الْقَهَّارِ فَیَقُولُ اللَّهُ تَعَالَى یَا أَهْلَ الْجَمْعِ إِنِّی قَدْ جَعَلْتُ الْکَرَمَ لِمُحَمَّدٍ وَ عَلِیٍّ وَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ وَ فَاطِمَةَ

خداوند می فرماید: ای مردم، امروز کرامت از آن کیست؟! در آن حال محمد و علی و حسن و حسین (علیهم السلام) می فرمایند: کرامت از آن خدای واحد قهار است. در آن حال خداوند می فرماید: ای مردم! من کرامت را در محمد علی و حسن و حسین و فاطمه قرار دادم.

یَا أَهْلَ الْجَمْعِ طَأْطِئُوا الرُّءُوسَ وَ غُضُّوا الْأَبْصَارَ فَإِنَّ هَذِهِ فَاطِمَةُ تَسِیرُ إِلَى الْجَنَّةِ فَیَأْتِیهَا جَبْرَئِیلُ بِنَاقَةٍ مِنْ نُوقِ الْجَنَّةِ مُدَبَّجَةَ الْجَنْبَیْنِ خِطَامُهَا مِنَ اللُّؤْلُؤِ الْمُخْفَقِ الرَّطْبِ عَلَیْهَا رَحْلٌ مِنَ الْمَرْجَانِ فَتُنَاخُ بَیْنَ یَدَیْهَا فَتَرْکَبُهَا فَیُبْعَثُ إِلَیْهَا مِائَةُ أَلْفِ‏ مَلَکٍ فَیَسِیرُونَ عَلَى یَمِینِهَا وَ یُبْعَثُ إِلَیْهَا مِائَةُ أَلْفِ مَلَکٍ فَیَصِیرُونَ عَلَى یَسَارِهَا وَ یُبْعَثُ إِلَیْهَا مِائَةُ أَلْفِ مَلَکٍ یَحْمِلُونَهَا عَلَى أَجْنِحَتِهِمْ حَتَّى یُسَیِّرُونَهَا عَلَى بَابِ الْجَنَّةِ

آن گاه خداوند می فرماید: ای مردم! سرهای خود را فرود آورید و چشمانتان را ببنیدید. چرا که فاطمه به سوی بهشت روانه می شود. جبرئیل با ناقه ای او را همراهی می کند. صد هزار فرشته در سمت راستش و صد هزار فرشته در سمت چپش هستند و صد هزار فرشته هم وی را بر روی بالهای خود حمل می کنند. تا این که فاطمه را نزدیک درِ بهشت می رسانند.

فَإِذَا صَارَتْ عِنْدَ بَابِ الْجَنَّةِ تَلْتَفِتُ

وقتی فاطمه (سلام الله علیها) نزدیک بهشت شد، درنگ می کند و می ایستد.

فَیَقُولُ اللَّهُ یَا بِنْتَ حَبِیبِی مَا الْتِفَاتُکِ وَ قَدْ أَمَرْتُ بِکِ إِلَى جَنَّتِی فَتَقُولُ یَا رَبِّ أَحْبَبْتُ أَنْ یُعْرَفَ قَدْرِی فِی مِثْلِ هَذَا الْیَوْمِ فَیَقُولُ اللَّهُ یَا بِنْتَ حَبِیبِی ارْجِعِی فَانْظُرِی مَنْ کَانَ فِی قَلْبِهِ حُبٌّ لَکِ أَوْ لِأَحَدٍ مِنْ ذُرِّیَّتِکِ خُذِی بِیَدِهِ فَأَدْخِلِیهِ الْجَنَّةَ

خداوند می فرماید: ای دختر حبیب من، چرا ایستادی و وارد بهشت من نشدی؟! فاطمه (سلام الله علیها) می گوید: پروردگارم! دوست داشتم بدانم تا در چنین روزی چه قدر و منزلی دارم. خداوند می فرماید: ای دختر حبیبم برگرد و به مردم بنگر. هر کس که در قلبش محبتی به تو یا فرزندانت دارد دستش را بگیر و وارد بهشتش کن.

قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ (علیه السلام) وَ اللَّهِ یَا جَابِرُ إِنَّهَا ذَلِکَ الْیَوْمَ لَتَلْتَقِطُ شِیعَتَهَا وَ مُحِبِّیهَا کَمَا یَلْتَقِطُ الطَّیْرُ الْحَبَّ الْجَیِّدَ مِنَ الْحَبِّ الرَّدِی‏ءِ

امام باقر (علیه السلام) می فرماید: به خدا قسم ای جابر! فاطمه در آن روز شیعیان و محبین ما را جمع می کند، همان گونه که پرنده ای دانه های مرغوب را از میان دانه های نامرغوب جدا می کند.

فَإِذَا صَارَ شِیعَتُهَا مَعَهَا عِنْدَ بَابِ الْجَنَّةِ یُلْقِی اللَّهُ فِی قُلُوبِهِمْ أَنْ یَلْتَفِتُوا فَإِذَا الْتَفَتُوا فَیَقُولُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ یَا أَحِبَّائِی مَا الْتِفَاتُکُمْ وَ قَدْ شَفَّعْتُ فِیکُمْ فَاطِمَةَ بِنْتَ حَبِیبِی فَیَقُولُونَ یَا رَبِّ أَحْبَبْنَا أَنْ یُعْرَفَ قَدْرُنَا فِی مِثْلِ هَذَا الْیَوْمِ

وقتی شیعیان فاطمه (سلام الله علیها) همراه وی نزدیک بهشت می شوند، آن ها هم کنار درِ بهشت می ایستند. خداوند به آن ها می فرماید: ای دوستان من! چرا درنگ کردید! مگر فاطمه دختر حبیبم را شفیع شما قرار ندادم؟! آن ها می گویند: خداوندا دوست داشتیم تا ما هم قدر و منزلت خود را در این روز بدانیم.

فَیَقُولُ اللَّهُ یَا أَحِبَّائِی ارْجِعُوا وَ انْظُرُوا مَنْ أَحَبَّکُمْ لِحُبِّ فَاطِمَةَ انْظُرُوا مَنْ أَطْعَمَکُمْ لِحُبِّ فَاطِمَةَ انْظُرُوا مَنْ کَسَاکُمْ لِحُبِّ فَاطِمَةَ انْظُرُوا مَنْ سَقَاکُمْ شَرْبَةً فِی حُبِّ فَاطِمَةَ انْظُرُوا مَنْ رَدَّ عَنْکُمْ غَیْبَةً فِی حُبِّ فَاطِمَةَ خُذُوا بِیَدِهِ وَ أَدْخِلُوهُ الْجَنَّةَ

خداوند می فرماید: ای دوستان من برگردید و به مردم نگاه کنید. ببینید که چه کسی شما را به خاطر محبت فاطمه دوست داشت؟ ببینید چه کسی به خاطر محبت فاطمه لباسی بر تن شما پوشاند؟ ببینید که کسی به خاطر محبت فاطمه جرعه آبی به شما نوشاند؟ ببینید چه کسی به خاطر محبت فاطمه غیبتی را از شما رد کرد؟ دستش را بگیرید و وارد بهشتش کنید.

قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ وَ اللَّهِ لَا یَبْقَى فِی النَّاسِ إِلَّا شَاکٌّ أَوْ کَافِرٌ أَوْ مُنَافِقٌ فَإِذَا صَارُوا بَیْنَ الطَّبَقَاتِ نَادَوْا کَمَا قَالَ اللَّهُ تَعَالَى فَما لَنا مِنْ شافِعِینَ وَ لا صَدِیقٍ حَمِیمٍ فَیَقُولُونَ فَلَوْ أَنَّ لَنا کَرَّةً فَنَکُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِینَ

امام باقر (علیه السلام) می فرماید: به خدا سوگند در میان مردم کسی باقی نمی ماند مگر این که شاک یا کافر یا منافق باشد. وقتی این مردم نگون بخت وارد طبقات جهنم می شوند، با حسرت می گویند: آیا شفیعی برای ما نیست. آیا برای ما رفیق دلسوزی نیست؟! آن گاه می گویند: اگر می تونستیم به دنیا برگردیم، یقینا از مؤمنین می شدیم.

قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ (علیه السلام) هَیْهَاتَ هَیْهَاتَ مُنِعُوا مَا طَلَبُوا وَ لَوْ رُدُّوا لَعادُوا لِما نُهُوا عَنْهُ وَ إِنَّهُمْ لَکاذِبُونَ‏.

امام باقر (علیه السلام) می فرماید: هیهات هیهات خواست? آن ها اجابت نمی شود. اگر بازگردانده شوند، دوباره به رفتارهای سابق خود برمی گردند. و آنان دروغ گویانی بیش نیستند.

بحارالأنوار، ج43، ص65 و66

توجه: یکی از نکات کاربردی روایت این است که شیعیان فاطمه (سلام الله علیها) وقتی به بهشت الهی که سرشار از نعمت های چشمگیر و بسیار زیبا است، نزدیک می شوند. خود را در برابر دو کار مخیر می بینند. یکی وارد شدن به آن نعمت های حلال الهی بهره گیری از آن و دیگری دست گیری از کسانی که گرفتار هستند. آن ها در ان لحظه به خاطر روح بلند و لطیفی که دارند، دستگیری از نیازمندان را بر راحتی و آسایش خود مقدم می کنند و می ایستند تا آن ها را هم از گرفتاری نجات دهند.

طبیعی است که قیامت صحن? بروز ملکات رفتاری ماست. در آن روز، تنهای کسانی می توانند چنین کنند که در دنیا هم این گونه زیسته باشند. آن ها در دنیا همیشه سعی داشتند تا در غم دیگران شریک باشند و به هر ترتیبی که شده در رفع مشکلات مردم قدم بردارند. حتی در مواردی هم که کاری از آن ها ساخته نبود، با دعای خالصانه به درگاه الهی، از خداوند طلب می کردند تا مشکلاتشان را مرتفع نماید.



[ یکشنبه 93/1/31 ] [ 5:40 عصر ] [ احمد نباتی ] [ نظر ]

دعا برای رفع غم و اندوه و ترس و دلتنگی

 ابوحمزه می گوید: 

امام محمدباقر (علیه السلام) به من فرمود: هر گاه پیشامدی برای تو رخ داد که موجب ترس و اندوه تو شد، به گوشه ای از خانه ی خود برو و بعد از خواندن دو رکعت نماز، هفتاد بار این دعا را بخوان: 

ادامه ی مطلب»» 



[ دوشنبه 92/11/28 ] [ 5:14 عصر ] [ احمد نباتی ] [ نظر ]

تشرف به محضر امام زمان (علیه السلام)

بسم الله الرحمن الرحیم

آیت­ الله «شیخ محمّد باقر اصطهباناتی» که از اساتید «آیت­ الله شیخ محمد حسین اصفهانی»، «آیت­ الله شیخ محمد علی شاه آبادی» و «علامه طباطبایی» است می­ فرمود:

مدتی ساکن تهران بودم و در حوز? علمیه مشغول تدریس بود. در طول روز یک ساعت وقت اضافه داشتم که آن را برای استراحت گذاشته بودم. یکی از روزها طلبه ­ای نزدم آمد و از من درخواست کرد تا کتاب «شِفا» را به او تدریس کنم.

گفتم: «در درس­ های عمومی شرکت کن»! اما او قبول نکرد و درخواست کرد تا برای او درس خصوصی بگذارم.

بقیه در ادامه مطلب»



[ دوشنبه 92/11/14 ] [ 10:46 عصر ] [ احمد نباتی ] [ نظر ]
[ مطالب جدیدتر ] .::. [ مطالب قدیمی‌تر ]

درباره وبلاگ



ای برادر ! پشتیبان «ولی فقیه» باش، اما پیشاپیش «ولی فقیه» بایست و تیرهای زهر آگین دشمن را که به سوی او روانه می شوند به جان خریدار شو ... تنها عافیت طلبان دنیا دوست هستند که عوام فریبانه از «ولایت» و «ولایت مداری» دم میزنند، اما در هنگامه ی فتنه ها و امتحان های سخت، پشت سر ولی فقیه سنگر می گیرند، تا دنیای خود را در خطر نبینند .

پیوندهای روزانه

سایت هم اندیشی دینی
منبــــر مکتــوب
سلمان علی (سیاسی)
طلبه پاسخگـــــو
تبدیل سال شمسی به قمری ومیلادی
سایت خبرگزاری فارس
سایت خبری رجا نیوز
سایت خبری جهان نیوز

آرشیو ماهانه

علوم قرآنـــی
نکتــه های قرآنــی
معصومین (علیهم السلام)
امیرالمؤمنین (علیه السلام)
حضرت زهرا (سلام الله علیها)
امام حسین (علیه السلام)
امام زمان (ارواحنا له الفداه)
حضرت اباالفضل (علیه السلام)
حضرت معصومه (سلام الله علیها)
نمـــــــــــــاز (راه کارها و موانع)
سلسله مباحثی پیرامون رجعت
تفسیر خطبه 222 نهج البلاغه
تفسیر خطبه 223 نهج البلاغه
ادعیه و اذکار مختلف
اخلاقی *1*
اجتمــــاعـی *1*
سیاسی
سیاسی ـ فتنــــه
راه و رسـم خواستگاری و ازدواج *1*
راه و رسـم خواستگاری و ازدواج *2*
اصـــول زنــدگــی زناشویــی *1*
اصـــول زنــدگــی زناشویــی *2*
اصـــول زنــدگــی زناشویــی *3*
اصـــول زنــدگــی زناشویــی *4*
پاسخگویی به سؤالات خانوادگی
راه نجات از عشق به جنس مخالف
پاسخگویی به سؤالات اعتقادی *1*
پاسخگویی به سؤالات اعتقادی *2*
پاسخگویی به سؤالات جوانان *1*
پاسخگویی به سؤالات جوانان *2*
پاسخگویی به سؤالات جوانان *3*
پاسخگویی به سؤالات جوانان *4*
پاسخگویی به سؤالات جوانان *5*
تربیت دینی کودک *1*
تربیت دینی کودک *2*
تربیت دینی کودک *3*
تحلیلی بر برائت از جبت و طاغوت
سلسله درس هایی از معاد *1*
سلسله درس هایی از معاد *2*
سلسله درس هایی از معاد *3*
سلسله درس هایی از معاد *4*
سلسله درسهایی از کربـــلا *2*
سخنرانی کوتـاه (عمومی و دبستانی)
دانلود کتابهای مدیر وبلاگ
لطیفه، معما و مطالب خواندنی
آیین همسرداری
مناسبتهای ویژه
متفرقه
سوره کهف 1
تفسیر جامعه کبیره 2

پیوندها

شیعه در روایات اهل سنت
آیین شکوفایی / راهکارهای عملی در تربیت دینی کودک
کتاب پیوند جوان با نماز
دفاع از شیعه در روایات اهل سنت. مقدمه آیت الله خزعلی
پیوند جوان با نماز (ویرایش جدید)
آشیانه مهر (اصول و کلیدهایی از زندگی زناشویی)
سایت هم اندیشی دینی
کتاب چشمه هدایت (چیرامون امام هادی)
میزان تشیع (برسی سند زیارت عاشورا)
قالب پارسی بلاگ|قالب وبلاگ مدافعان حرم پارسی بلاگ
تور هند|لینک بیلدینگ
قیمت کرکره برقی پارکینگ|طراحی جواهر
خرید سامانه پیامک

سایت آوازک

جا لیوانی ماشین|شلف دکوری
رزرو هتل|بلوم
|فیلم
درگاه پرداخت واسط|هتل بندرعباس
هتل کیش
عکس جدید

دیگر امکانات


بازدید امروز: 16
بازدید دیروز: 204
کل بازدیدها: 2360908

طراح قالب: آوازک

[ طراح قالب: آوازک ]
[ طراح قالب : آوازک | Theme By : Avazak.ir ]